Werk aan Beatrixhaven begint

0

In januari begint Werkendam met de eerste werkzaamheden voor de herontwikkeling van de Beatrixhaven. Om het aantal ligplaatsen in de haven te optimaliseren verplaatst de gemeente onder meer de autosteiger en verdwijnen drie voetgangerssteigers en taludbekleding aan de Biesboschhaven Noord.

Onlangs is al het havenkantoor verplaatst van de Biesboschaven Noord naar de oostzijde van de Beatrixhaven. Woensdag 5 januari start de gemeente met het verwijderen van de autosteiger en de meerpalen aan de oostelijke havendam van de Beatrixhaven. In de week van 7 februari wordt de steiger terug geplaatst op zijn nieuwe locatie aan de westelijke havendam aan de zijde van De Nieuwe Merwede. In de tussenliggende periode worden meerpalen aangepast en geconserveerd.
Voor het op- en afzetten van personenauto’s kunnen schippers gebruikmaken van een alternatieve locatie in de Beatrixhaven. Die wijst de havenmeester op verzoek aan. Hij si bereikbaar op 06-53 18 31 20.

Op maandag 10 januari zijn de voetgangerssteigers en taludbekleding aan de Biesboschhaven Noord aan de beurt. Een bestaande voetgangerssteiger wordt terug geplaatst op de oude locatie van de autosteiger in de Beatrixhaven.
Alle werkzaamheden aan de steigers en de meerpalen worden in de week van 14 februari afgerond.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.