Weka Marine sluit aan bij Green Award

0
Weka Marine sluit aan bij Green award
Vlnr: Cor de Kwant (Weka Marine), Jan Fransen (Green Award) en Thijs Luijsterburg (Weka Marine)

Weka Marine sluit zich aan bij het Green Award-certificeringsprogramma. Binnenvaart- en zeeschepen die zijn uitgerust met een beunkoeler of kielkoeler van het bedrijf en een Green Award-certificaat hebben, komen in aanmerking voor een korting van Weka.

Weka Marine levert innovatieve koper-nikkel (CuNi) (beun) koelers zijn een voorbeeld van de best mogelijke koeloplossingen, zonder gebruik te maken van metaaloplossingsmethoden, epoxycoatings of chemische reiniging. Door aan te sluiten bij Green Award, steunt het bedrijf uit Krimpen aan den IJssel het duurzaamheidsstreven en beloont alle binnenvaart- en zeeschepen met certificaat in de vorm van een korting van 5 procent op alle koper-nikkel (beun)koelers (nieuw en retuben) en aanverwante diensten.

Green Award is een platform dat milieuvriendelijke prestaties en veiligheid van de scheepvaart stimuleert door het opzetten van een netwerk van incentive-aanbieders voor gecertificeerde schepen. In totaal zijn er 840 gecertificeerde binnenvaartschepen, waarvan ruim 50 riviercruiseschepen.

 

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.