- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsTOS versterkt positie met overname branchegenoot C-Port BV

TOS versterkt positie met overname branchegenoot C-Port BV

- Advertentie -

Delen

2022 is goed begonnen voor TOS. Donderdag 6 januari is de overname van C-Port BV beklonken bij de notaris. Het Rotterdamse familiebedrijf neemt de branchegenoot over van Lineage Logistics, dat vorig jaar Kloosterboer inlijfde.

In 2017 nam TOS een bedrijfsonderdeel van STC-Group over. Sindsdien is TOS actief in de bemiddeling en begeleiding van BBL-studenten in de sector haven en logistiek. Met de overname van C-Port zet de familie Wagenaar, eigenaar van TOS, een grote stap in het waarmaken van haar ambities: een prominente positie voor TOS in de sector.

Prominent

Roel Latuheru, sinds 1 november 2021 managing director en partner bij TOS Port & Logistics, legt uit: “Voor TOS is de overname van C-Port een belangrijke stap in de ontwikkeling van de activiteiten in de havens en logistiek. De omvang en verscheidenheid van klanten in Zuidwest-Nederland maken C-Port een partij die goed past bij onze ambities.”

Een respectabele leverancier, aldus Latuheru. “Met de overname van C-Port willen we een prominente, kwalitatief goede speler worden in deze niche markt en een rol van betekenis spelen bij de transitie van de (arbeid)markt in de havens en logistiek de komende jaren, zowel in Zeeland, het North Sea Port-gebied, als Rotterdam.”

TOS Port & Logistics

“Door de overname bundelen we de krachten van TOS Port & Logistics en C-Port en gaan we verder onder de naam TOS Port & Logistics. We hebben er alle vertrouwen in om onze groeistrategie voor de toekomst waar te maken. En met de expertise, processen en systemen van TOS zullen alle betrokken direct kunnen profiteren van hoge kwaliteitsstandaarden. Dit alles om opdrachtgevers en medewerkers nog beter te kunnen bedienen.”

TOS werkt voor bedrijven in de offshore wind en offshore, bagger en natte aannemerij, haven- en zeesleepvaart, haven en logistiek en binnenvaart. C-Port is een detacheerder met circa 150 (haven- en logistieke medewerkers in vaste dienst, opererend vanuit kantoren in Vlissingen en Rotterdam. Daarnaast werken er acht mensen op kantoor. Alle medewerkers van C-Port kunnen aan de slag bij TOS Port & Logistics.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -