- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsDetacheerder TOS neemt MHR over van STC-Group

  Detacheerder TOS neemt MHR over van STC-Group

  - Advertentie -

  Delen

  TOS, de internationale leverancier van nautisch en technisch personeel, heeft alle aandelen van Maritime Human Resources overgenomen. MHR gaat verder onder de naam TOS MHR. Voorheen was MHR gedeeltelijk eigendom van STC-Group.

  Met de overname verwacht TOS verder te kunnen groeien in de haven- en logistieke sector en versterkt het bedrijf zijn diensten in maritieme opleidingen. “De huidige klanten weten ons te vinden voor HR-diensten: flexibele en kostenefficiënte personeelsoplossingen”, zegt Kees Wagenaar, managing director van TOS. “Naast het bemiddelen van professionals kunnen we nu ons servicepakket verbreden met bemiddeling van stagiairs naar erkende leerbedrijven in de haven- en logistieke sector alsmede in de binnenvaart. Voor onze huidige klanten, maar natuurlijk ook voor nieuwe klanten die BBL-leerlingen willen plaatsen.”

   

  Leer- en werkpakket

  MHR’s bedrijfslocatie aan de Waalhaven Zuidzijde 4 in Rotterdam blijft de komende maanden nog operationeel. Op termijn zullen de nieuwe activiteiten een plek krijgen in het hoofdkantoor van TOS aan de Waalhaven Oostzijde 77.

  De TOS-directie, vlnr: Marleen Stuurman (Operations Director), Kees Wagenaar (Managing Director), Ivan Wagenaar (Commercial Director) en Marlena Holdermans (Compliance Director).

  TOS MHR biedt mbo-leerlingen een leer- en werkplekloket voor de beroeps begeleidende leerweg (BBL). Dit geldt onder andere voor de opleidingen Offshore, Waterbouw/Baggerbedrijf, Havens, Zeevaart, Logistiek, Scheeps- en jachtbouw en Rijn- en binnenvaart. Ook voor (tijdelijk) werk in de maritieme sector heeft TOS MHR vacatures beschikbaar. Kijk daarvoor op www.mhr-r.com.

   

   

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -