Toosten op oprichting BLN 

0

Donderdag 5 september konden de bestuursleden en vormgever Arie Kraaijeveld toosten op de officiële oprichting van Binnenvaart Logistiek Nederland. Die middag waren de statuten gepasseerd bij de notaris.

Het bestuur toost op BLN. Uiterst links Transitievoorzitter Arie Kraaijeveld. Naast hem voorzitter Piet IJssels. (foto Tekst & Toebehoren)

Daarmee is een belangrijk fundament gelegd voor de start van BLN in januari 2014. InRotterdam zetten de bestuursleden van BinnenvaartBrancheUnie, Koninklijke Schuttevaer en de Groep Varende Ondernemers aan boord van het ms Hanzestad hun handtekening.

Voorzitter
Even eerder was de eerste voorzitter voorgesteld: Piet IJssels. Dat deed transitiecomitévoorzitter Arie Kraaijeveld op de 17e etage van het Havenbedrijf Rotterdam. Zijn taak zit er nu op. “Het was een lange mars naar het punt waar we nu zijn. De basis om samen verder te werken aan een sterke branchevereniging in de binnenvaart is er nu. Ik heb er alle vertrouwen in dat het onder leiding van Piet IJssels een mooie club zal worden.”
Als oud-burgemeester van riviergemeente Gorinchem en met familieleden in de binnenvaart is Piet IJssels de sector niet vreemd.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.