Thecla Bodewes opende Europort 2011 [filmpje]

0

Dinsdag 8 november werd Europort 2011 officieel geopend door Thecla Bodewes, directeur-eigenaar van onder andere werf De Kaap in Meppel en Zakenvrouw van het Jaar. Ze deed dit door simpelweg een lint door te knippen. Europort 2011 is één van de grootste maritieme tentoonstellingen ter wereld en herbergt tot en met vrijdag 11 november duizend stands.

De opening gaf een doorkijkje naar de toekomst met een spectaculaire presentatie over wat de toekomst nog in petto zou kunnen hebben. Uiteindelijk kwamen de sprekers uit op een verviervoudiging van de beurs in 2041. Of het echt zo’n vaart loopt, weten veel mensen werkzaam in de maritieme sector niet zo zeker. Het was de eerste dag nog tamelijk rustig op de beurs.

Advanced Technology
Meer dan ooit staat Europort 2011 in het teken van baanbrekende nieuwe technologie. Beursorganisator Ahoy heeft de beurs dan ook opnieuw ‘Advanced Technology’ als thema meegegeven. Innovatie wordt algemeen beschouwd als onmisbare voorwaarde voor bedrijven om in de toenemende wereldwijde concurrentie overeind te blijven – en liefst voorop te lopen.
Voor wie over de beurs wandelt, is het zeker de moeite waard stil te blijven staan bij de ruimhartig geëtaleerde technologie. Inderdaad advanced technology. Zie het filmpje voor een eerste indruk van de eerste dag.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.