- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsSubsidie toegekend voor Toekomstbestendig Beroepsonderwijs Binnenvaart

Subsidie toegekend voor Toekomstbestendig Beroepsonderwijs Binnenvaart

- Advertentie -

Delen

Regionaal Investeringsfonds mbo (RIF) geeft subsidie voor Toekomstbestendig Beroepsonderwijs Binnenvaart. Dit project heeft als doel om het beroepsonderwijs voor de binnenvaart te vernieuwen en klaar te maken voor de toekomst.

Om dat te realiseren werken álle Nederlandse binnenvaartscholen, ASV, KBN, Wereld van de Binnenvaart en ruim twintig bedrijven samen. Nu de subsidie voor Toekomstbestendig Beroepsonderwijs Binnenvaart is toegekend, gaat dit vier jaar durende project op 1 juli 2023 officieel van start onder leiding van Nova College, dat als formele aanvrager optrad.

Namen de deelnemende partijen maakte Wereld van de Binnenvaart de toekenning bekend. De stichting, verantwoordelijk voor de arbeidsmarktcommunicatie namens de branche, schrijft  dat de deelnemers “trots zijn om samenwerkingspartner te zijn in dit project waarin we met elkaar gaan werken aan modern, toekomstbestendig en aantrekkelijk onderwijs, zowel theoretisch en praktisch, voor de binnenvaart. Samen dragen wij bij aan een Toekomstbestendig Beroepsonderwijs Binnenvaart.”


Samenwerkingspartners

Vof Navis Aquilo, Bosman Shipping Group, Rederij Cement Tankvaart, VOF Seine en Zn, Sendo Shipping, Thyssenkrupp Veerhaven, VT Group, Universe Shipping, Barge Snoei Ambitie, Inge Shipping, DARI Scheepvaart, Wijgaart shipping, HTS Intermodaal, Stichting VMC, Interstream Barging, Vario Groep, Mercurius Shipping Group, Rederij de Jong, Dirigo bv, Stolt Nielsen, A. de Groot Olietransport, Algemeene Schippers Vereeniging, Koninklijke Binnenvaart Nederland, Wereld van de Binnenvaart, Nova College Scheepvaart, STC-group, ROC Friese Poort Urk, Scalda, Maritieme Academie Harlingen, Maritiem College IJmuiden, Berechja College, RSG Stad en Esch.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -