Stem op de beste verkeerspost

0

De verkiezing van de Post van het jaar 2010 loopt ten einde. Tot en met 19 mei kunnen mensen uit de beroeps- en pleziervaart nog hun stem uitbrengen op wat volgens hen de beste verkeerspost is. De post met de meeste stemmen wint de Jan Caspersbokaal.

De jaarlijkse verkiezing is een initiatief van Racon, het Gilde van Nautisch Verkeersdienstmedewerkers. Jan Caspers was een verkeersleider die zich heeft ingezet voor het vak van verkeersleider. Op Construction & Shipping Industry waren leden van Racon aanwezig: bezoekers konden het formulier met daarop hun voorkeur in de stembus deponeren. Stemmen kan ook op de speciale verkiezingspagina’s van de Racon-website.

Verkeerscentrale Dordrecht
Verkeerscentrale Dordrecht, de winnaar van 2009, staat in de tussenstand (op de website te zien) ook nu weer bovenaan. Als tweede volgt Verkeerscentrale Botlek.
Mensen die stemmen en hun gegevens invullen maken kans op een boeken- of cd-bon van 25 euro. Wie de bon wint, krijgt bovendien een uitnodiging voor de uitreiking van de bokaal. Die vindt plaats bij de post van het jaar.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.