- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsSteeds meer aanmeldingen voor reünie Prinses Margriet-internaat

Steeds meer aanmeldingen voor reünie Prinses Margriet-internaat

- Advertentie -

Delen

Voor de reünie aan het schippersinternaat Prinses Margriet in Zwolle op zaterdag 6 oktober 2018 lopen de aanmeldingen binnen. De organisatoren, Alita van Asperen, Geertje Mannak en Bert Klos, hopen zoveel mogelijk (oud-)bewoners en -medewerkers te ontmoeten in Hotel Zwartewater in Zwartsluis.

De ontvangst is vanaf 14.00 uur, met koffie en gebak. Daarna is er tijd voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje en een groepsfoto. Vanaf 17.30 uur kunnen de deelnemers zich tegoed doen aan diverse buffetten (verspreid over twee zalen).

“En ja, een reünie duurt altijd te kort, althans voor velen. Dus is er vanaf ca 20.30 uur een afterparty met muziek”, schrijven de initiatiefnemers op de site die voor de reünie in het leven is geroepen.

 

Aanmelden

Wie daarna nog niet naar huis of naar boord wil, is er de mogelijkheid te overnachten in het hotel (als er nog kamers vrij zijn). Er zijn speciale kamerprijzen afgesproken met Hotel Zwartewater, vanaf 102,50 euro per nacht.

Aanmelden voor de reünie kan via [email protected] of het aanmeldingsformulier op de website. Vermeld dan je naam, geboortedatum en de periode die je op het internaat hebt gezeten/gewerkt. Ook als ouder ben je uiteraard van harte welkom.

Deelname kost 30 euro per persoon. Dat bedrag moet overgemaakt worden naar IBAN: NL76 RABO 0321 3826 76 ten name van E. Klos inzake ‘Reünie’.

Mensen die nog foto’s hebben uit hun tijd op het internaat, kunnen die plaatsen op de website. de foto’s zullen ook tijdens de reünie te zien zijn.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -