- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsSTC schept duidelijkheid met uniforme naam

STC schept duidelijkheid met uniforme naam

- Advertentie -

Delen

STC (Scheepvaart en Transport College) positioneert zich nadrukkelijker als dé opleider in en om de haven voor iedereen. Dit is waar het STC-merk voor staat, en dat wordt sinds vorige maand gecommuniceerd in alle uitingen en met een eenduidige naam: STC.

STC stapt over van verschillende merknamen (zoals STC vmbo college, STC mbo college) naar één krachtig merk”, zo maakte de Rotterdamse onderwijsinstelling bekend. “Dit benadrukt de toewijding aan vereenvoudiging en versterking van de merkidentiteit. Alle onderwijsactiviteiten van STC worden nu onder één uniforme merknaam en identiteit gepresenteerd.” De term ‘STC Group’ wordt niet langer gebruikt.

Eén krachtig merk

Door te kiezen voor één krachtig merk vergroot STC de herkenbaarheid bij de diverse doelgroepen, waaronder leerlingen, studenten en professionals in en om de haven. Anderzijds hoopt de organisatie daarmee verwarring te verminderen. Studiekiezers en relaties hebben niet meer te maken met verschillende merknamen of submerken binnen STC.

Petra van Lange, lid College van Bestuur STC, is blij met de nieuwe koers. “We zijn ervan overtuigd dat deze stap ons in staat stelt om nog krachtiger en eenduidiger naar buiten te treden. Het versterkt onze positie als dé opleider in en om de haven en onderstreept onze toewijding aan de gemeenschappelijke identiteit van STC.”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -