- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsScheepsbouwer Piet Padmos (85) overleden

  Scheepsbouwer Piet Padmos (85) overleden

  - Advertentie -

  Delen

  Op 2 februari is Piet Padmos volkomen onverwacht overleden. De oud-directeur van Padmos Shipyard was 85 jaar.

  Piet leidde de scheepswerf in Stellendam jarenlang samen met zijn broer Hans. Ze hadden het bedrijf overgenomen van hun vader en bouwden het uit tot de internationaal bekende werf die Padmos Shipyard nu is: een begrip in de visserij en ver daarbuiten.

  Visie

  Piet werd alom gewaardeerd als een directeur met een groot zakelijk inzicht en een luisterend oor voor zijn vele klanten. Met zijn visie speelde hij een belangrijke rol in de ontwikkeling en nieuwbouw van vele (visserij)schepen.

  Enige jaren terug droeg hij zijn deel van de leiding over aan zijn zoon Leon, die samen met Hans het bedrijf voortzet op de succesvolle weg die zijn vader ingeslagen was.

  “Wij zijn Piet enorm dankbaar voor hetgeen hij voor ons bedrijf heeft betekend en wensen de familie veel sterkte toe bij het dragen van dit zware verlies”, schrijft de werf op haar Facebook-pagina. “Wij gedenken hem met veel respect en in onze herinnering zal hij voortleven als een van de belangrijkste grondleggers van het succesvolle bedrijf dat Padmos geworden is.”

   

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -