- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsRuim 15.000 euro voor KNRM op Maritime Industry

Ruim 15.000 euro voor KNRM op Maritime Industry

- Advertentie -

Delen

Tijdens Maritime Industry is 15.858 euro ingezameld voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. Aan het eind van de beurs in Evenementenhal Gorinchem reikte de organisatie de  cheque uit.

De beurs, die plaatsvond op 29, 30 en 31 mei, trok 10.583 bezoekers. “Ondanks de tropische temperaturen hebben we veel bezoekers mogen verwelkomen”, zegt Bianca van Grinsven, Head of Event van de organiserende Easyfairs Evenementenhal. “De binnenvaartsector, onze community, bewijst trouw te zijn aan de vakbeurs en erkent het belang van netwerken en samenkomen op Maritime Industry. We zijn blij te melden dat we deze zomer een volledig nieuw aircosysteem installeren waardoor dit ongemak in de toekomst verleden tijd is.”

 

Groots uitpakken voor 15e editie

Volgens de organisatie waren zowel exposanten als bezoekers tevreden over de drie netwerkdagen op Maritime Industry. Die tevredenheid blijkt ook wel uit het feit dat 258 exposanten zich al tijdens de beurs hebben inschreven voor de 2019-editie. “En dat wordt een speciale editie, want dan vieren we ons 15-jarig bestaan. We beloven groots uit te pakken en hopen binnenkort al de eerste plannen te presenteren”, aldus Babette Fokkens, accountmanager van Maritime Industry. De vijftiende editie van Maritime Industry vindt plaats op 7, 8 en 9 mei 2019.

 

Cheque voor KNRM

De KNRM kreeg van de beursorganisatie voor het eerst een platform op Maritime Industry. Na drie dagen beurs kon de balans worden opgemaakt; er hadden zich vijf donateurs, twee nieuwe vrijwilligers en drie ‘reders’ (bedrijven die toezeggen om vijf jaar lang te sponsoren) gemeld. Daarnaast leverde de verkoop van producten in de stand geld op. Dat heeft ertoe geleid dat Jeroen van Hooff (CEO van Easyfairs Evenementenhal) een cheque kon overhandigen van 15.858 euro.

Op de laatste beursdag werd ook de Maritime Industry Activation Award 2018 uitgereikt. Accountantskantoor Riegman & Klaverdijk uit Zwijndrecht won deze prijs. Andere genomineerden waren Stichting Abri en Oonincx Scheepsonderhoud. Met deze nieuwe prijs wil de organisatie exposanten belonen die actiefst zijn geweest om relaties uit te nodigen via de uitnodigingsservice van de beurs.

foto’s: Easyfairs

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -