Rotterdamse haven heeft eigen tune

0
RPhO in de haven
(foto Havenbedrijf Rotterdam)

De Rotterdamse haven heeft voor de eerste maal een eigen haventune. Het muziekstuk is gecomponeerd door trompettist André Heuvelman en producer Joos van Leeuwen en uitgevoerd door het Rotterdams Philharmonisch Orkest (RPhO). Havenbedrijf is een belangrijke sponsor van het orkest. Haven of Life, oase van leven is vanaf vandaag – donderdag 1 juli – te horen op Spotify.

“De haven van Rotterdam is in transitie. Van werkplek naar een leefwerkplek. De stad en de haven versmelten in deze oase van leven waar verbinding, duurzaamheid, werk en wonen samenkomen. Van Rotterdam van samenleving naar samenbeleving”, aldus mede-componist André Heuvelman over het stuk.

Ambassadeur van de haven

“Wij zijn ontzettend trots op onze eigen haventune. De tune bevestigt de jarenlange relatie tussen RPhO en Havenbedrijf Rotterdam”, aldus Allard Castelein, CEO van het Havenbedrijf.

Algemeen directeur George Wiegel van het RPhO zegt op zijn beurt:“Het Rotterdams Philharmonisch Orkest is sinds jaar en dag wereldwijd ambassadeur van de haven en het Havenbedrijf is een grote steunpilaar voor onze tournees. Als orkest van Rotterdam zijn we heel blij dat we die samenwerking nu ook op deze manier hebben kunnen verklanken.”

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.