- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsRotterdamse haven eert Robert Kasteel bij afscheid

Rotterdamse haven eert Robert Kasteel bij afscheid

- Advertentie -

Delen

Voormalig CBRB-directeur Robert Kasteel (68) is onderscheiden met het Sleepanker van de haven van Rotterdam.

Boudewijn Siemons, operationeel directeur  van Havenbedrijf Rotterdam, reikte het eerbewijs maandag 23 mei uit tijdens een besloten afscheidsreceptie in Aqua Asia Club op de Kop van Zuid. Het Sleepanker is een onderscheiding van Havenbedrijf Rotterdam voor personen die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de Rotterdamse haven.

Robert Kasteel was van 2013 tot 2021 directeur van het CBRB. Daarvóór was hij als directeur van tankvaartrederij Vopak/Interstream Barging al actief als bestuurslid.

Fusie

Hij legde al op 1 april 2021 zijn taken neer als directeur van het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart. Formeel ging hij toen met pensioen, maar hij bleef nog verbonden aan de brancheorganisatie. Hij was de afgelopen tijd als adviseur betrokken bij twee dossiers: vergroening (inclusief de Green Deal) en de dit voorjaar tot stand gekomen fusie met BLN-Schuttevaer tot Koninklijke Binnenvaart Nederland.

“Jij bent een man die de binnenvaart en haven in zijn hart heeft gesloten. Veiligheid en duurzaamheid in de industrie en binnenvaart staan in je carrière centraal. Je was een verbinder en voorvechter voor een veilige en schone binnenvaart en voor één sterke binnenvaartorganisatie in Nederland en Europa. Het fusieproces van CBRB en BLN is de kroon op dat werk”, aldus Boudewijn Siemons.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -