- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsRotterdams opleidingsprogramma voor toekomstige havenleiders

Rotterdams opleidingsprogramma voor toekomstige havenleiders

- Advertentie -

Delen

Havenbedrijf Rotterdam en Erasmus Universiteit starten een Port Executive Leadership Circle. “Om havens en het havenbedrijfsleven toekomstbestendig te maken, zijn andersoortige kwaliteiten nodig van aanstomende havenleiders”, aldus Allard Castelein, CEO Havenbedrijf Rotterdam. Op 3 februari is de eerste groep deelnemers begonnen.

“Door een gezamenlijk opleidingsprogramma aan te bieden kunnen we onze kennis en kunde delen met de havenleiders van de toekomst, en er zo voor zorgen dat havens maximale impact hebben op de samenleving.”

Leiderschap in de haven

Toekomstig havenbestuurders zijn voor de Port Executive Leadership Circle bijeen van 3 tot en met 7 februari 2020 voor een intensief weekprogramma. Port Executive Leadership Circle werkt met door de deelnemers zelf ingebracht cases. Deze complexe problemen worden op academische wijze aangepakt zodat de deelnemers deze in hun totaliteit beter leren begrijpen en aan oplossingen kunnen gaan werken.

Het gepersonaliseerde ontwikkelingstraject is wat de opleiding verder bijzonder maakt. Van de diepgaande persoonlijke intake tot de ontwikkeling van lesmateriaal op maat, op basis van input van deelnemers en de opvolging van individuele leiderschapstrajecten daarna.

“Je leert niet alleen in het programma, maar je draagt er actief aan bij door je eigen kennis te delen. Zo creëren we een ongoing learning circle van mensen die toegewijd zijn aan het veranderen van het leiderschap in de haven”, vertelt directeur Hannes Leroy van het Erasmus Centre for Leadership.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -