Rijksrederij zoekt werven voor onderhoud vaartuigen

0
(foto Tekst & Toebehoren)
Rijkswaterstaat start met de aanbesteding van nieuwe onderhoudscontracten voor de schepen en overige vaartuigen van de Rijksrederij. Op maandag 7 maart 2022 is er een online marktconsultatie voor geïnteresseerde marktpartijen. Aanmelden kan tot 1 maart.

De Rijksrederij beheert, bemant en onderhoudt ongeveer honderd specialistische schepen en stelt die beschikbaar aan diverse overheidsorganisaties, zoals Rijkswaterstaat, de Kustwacht en de Douane. Rijkswaterstaat wil nieuwe onderhoudsovereenkomsten in de markt zetten voor het onderhoud en de exploitatie van alle vaartuigen en drijvende objecten van de Rijksrederij.

Het gaat onder meer om zeegaande schepen die worden gebruikt, op de Noordzee en in kustwateren, binnenvaartschepen, RHIB’s en overige kleine gemotoriseerde (bij)boten en overig drijvend materieel.

Aanbesteding

Met de marktconsultatie wil Rijkswaterstaat samen met marktpartijen en brancheverenigingen de mogelijkheden verkennen van de aanbesteding van het onderhoud aan de vloot van de Rijksrederij. “Onderwerpen die wij daarbij willen bespreken zijn onder andere: de perceelverdeling van de opdracht, de mogelijkheden van onderlinge samenwerking en de verdere verduurzaming van de vloot van de Rijksrederij.”

Rijkswaterstaat is op zoek naar werven die het onderhoud van de vaartuigen willen uitvoeren en ervaring hebben met het onderhouden van deze typen vaartuigen.

Informatie

De marktconsultatie wordt gehouden op maandag 7 maart 2022 van 10.00 tot 12.00 uur. De bijeenkomst is online, via Microsoft Teams. Meer informatie is te vinden op TenderNed. Aanmelden kan ook daar, tot 1 maart 15.00 uur.

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.