Reünie bij eeuwfeest Prins Hendrik Internaat

0

Het Prins Hendrik Internaat bestaat honderd jaar. Daarmee is het het oudste internaat voor schipperskinderen in Nederland. Het jubileum wordt zaterdag 29 augustus gevierd met een reünie.

Iedereen die in het internaat heeft gewoond, gewerkt en andere mensen die betrokken waren bij het schippersinternaat in Nieuwegein, zijn welkom. Op de reünie, die van 12.00 tot 17.00 uur duurt, kunnen ze herinneringen aan vroeger jaren delen.

Programma en kosten

In april sturen de organisatie alle geïnteresseerden informatie over de reünie, zoals het programma en de kosten. Wie op de hoogte gehouden wil worden moet zijn of haar contactgegevens doorgeven. Dat kan per mail naar reunie2015@prinshendrikinternaat.nl. Het kan ook via de post: Industrieweg 1-B, 3433 NL Nieuwegein. Vermeld dan op de envelop ‘reünie 2015’.

Verhalen en foto’s

De organisatoren ontvangen ook graag (e-mail-)adressen van andere ex-pupillen en ex-personeelsleden, zodat die ook uitgenodigd kunnen worden. Verder zijn ze op zoek naar bijzondere verhalen, foto´s of voorwerpen uit de historie van het Prins Hendrik Internaat.

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.