- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsReünie bij 200-jarig bestaan MAH

Reünie bij 200-jarig bestaan MAH

- Advertentie -

Delen

In 2018 bestaat de Maritieme Academie Harlingen 200 jaar. Dat wordt gedurende het gehele jaar met verschillende activiteiten gevierd. Eén daarvan is een groots opgezette reünie voor oud-leerlingen, oud-leerkrachten en oud-medewerkers.

Deze reünie vindt plaats op zaterdag 26 mei 2018. De deelnemer treffen elkaar in en om het schoolcomplex, in het centrum van Harlingen en in de havens.

 

500 tot 700 bezoekers verwacht

De reüniecommissie legt op dit moment de laatste hand aan het programma, waarbij de onderlinge ontmoeting centraal staat. De activiteiten staan in het teken van verleden, heden en toekomst en bieden tegelijkertijd gelegenheid om kennis te maken met het maritieme onderwijs van nu.

Er verschijnt ook een boek over 200 jaar maritiem onderwijs in Harlingen.

Er worden tussen de 500 en 700 bezoekers uit binnen- en buitenland verwacht. De inschrijving voor deelname aan de reünie is inmiddels geopend. Tot 27 januari geldt een vroegboekkorting van 10 euro per persoon.

Meer informatie over deze bijzondere reünie is te vinden op www.maritiemeacademieharlingen.nl via de button ‘200 jaar maritiem onderwijs’.

 

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -