- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsReinier van Setten is voorbeeld voor nieuwe Marof-studenten

Reinier van Setten is voorbeeld voor nieuwe Marof-studenten

- Advertentie -

Delen

Reinier van Setten is uitgeroepen tot Meest Sociale Student van de zeevaartschool in Vlissingen. De 22-jarige cum laude afgestudeerde Marof-student uit Elst kreeg de door vakbond Nautilus toegekende prijs donderdag 28 september tijdens de diploma-uitreiking op de HZ University of Applied Sciences.

Nautilus communicatie-adviseur Hans Walthie reikte de prijs uit. Hij citeerde uit het door de leraren opgestelde juryrapport: “Reinier is op heel veel vlakken sociaal en heeft daarmee een positieve bijdrage geleverd aan de opleiding (…) Reinier was een gewaardeerd lid van de opleidingscommissie waar hij regelmatig kritische vragen durfde te stellen.”

Reinier heeft veel gedaan voor de promotie van de Marof-opleiding. Hij was altijd bereid om te helpen bij de voorlichting op open dagen en meeloopdagen en maakte deel uit van het Marof PR-team. Ook was Reinier een jaar Young Maritime Representative voor Nederland Maritiem Land.

Vakbond

De prijswinnaar bekende nog nooit van de prijs gehoord te hebben, maar Nautilus kende hij wel. “Ja, ik heb nog twee keer een online Nautilus-gastles van u gehad, in coronatijd”, zei hij tegen Walthie.

“Ik ben zelf nog geen lid van Nautilus, dat lijkt me meer iets als ik echt op een schip zou gaan werken, want ik vind het best belangrijk dat er een maritieme vakbond is, die voor je belangen opkomt.”

Maritieme Techniek

Als minor koos Reinier voor Electrical Technical Officer. De stages bij Holland Amerika lijn bevielen zo goed dat hij heeft besloten om verder te studeren: Maritieme Techniek aan de TU in Delft.

“Techniek fascineert me en er valt nog een hoop te leren voor mij, vooral qua theoretische verdieping. Dat trekt me. Maar ook sociaal bezig zijn vind ik belangrijk. Ik vind het daarom ontzettend leuk dat ik deze prijs heb gewonnen!”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -