- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNu inschrijven voor Maritime Awards

Nu inschrijven voor Maritime Awards

- Advertentie -

Delen

Dit jaar worden weer de vijf prestigieuze Maritime Awards uitgereikt. Reders, scheepswerven, toeleveranciers, studenten en ontwerpers komen voor een prijs in aanmerking als ze hun meerwaarde voor de Nederlandse maritieme wereld hebben bewezen of een inspirerend voorbeeld van innovatiekracht zijn.

De 15e editie van het Maritime Awards Gala zou in 2020 plaatsvinden, maar dat werd door de coronapandemie onmogelijk gemaakt. Het is de bedoeling de prijzen eind dit jaar weer in stijl, dus op een spetterende manier, uit te reiken.

Aanmelden

Aanmelden voor de Maritime Awards is vanaf nu mogelijk. Klik op de naam van één van onderstaande Maritime Awards voor meer informatie.

  • Maritime Innovation Award, bedoeld voor bedrijven in de maritieme- en offshore toeleveringsindustrie met een innovatief product, proces of dienst. Inschrijving sluit op maandag 17 mei.
  • Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar, wordt toegekend aan een in Nederland ontworpen en (af)gebouwd schip. Inschrijving sluit op vrijdag 16 april.
  • Maritime Designer Award, voor jonge maritieme ontwerpers met een vernieuwende aanpak. Inschrijving sluit op vrijdag 28 mei.
  • Maritime RNLN van Hengel-Spengler Award, voor de beste operationele innovatie, bedacht door studenten tot 35 jaar. Inschrijving sluit op maandag 4 juni.
  • Maritime KVNR Shipping Award, in het leven geroepen om een organisatie of persoon te eren, die de Nederlandse zeevaart in het afgelopen jaar middels een innovatie het meest vooruit heeft geholpen. Inschrijving sluit op donderdag 3 juni.

Stichting Maritime Awards Gala

De uitreiking van de Maritime Awards wordt georganiseerd door Stichting Maritime Awards Gala. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine, Nederland Maritiem Land en het NISS vertegenwoordigd.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -