- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNPRC kiest Kees de Vries als commissaris

NPRC kiest Kees de Vries als commissaris

- Advertentie -

Delen

Kees de Vries is toetreden tot de raad van commissarissen van de NPRC. Zaterdag 7 oktober stemden de leden tijdens de algemene ledenvergadering van de coöperatie in grote meerderheid in met de voordracht. De Vries volgt Jan Veldman op.

De raad van commissarissen van de NPRC is belast met het toezicht op de coöperatie en functioneert als strategisch klankbord. Directeur Stefan Meeusen is verheugd over de benoeming van De Vries. “Kees heeft een enorm trackrecord opgebouwd in de sector en ik ken hem als iemand met een groot hart voor de binnenvaart. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij bovendien een groot en belangrijk netwerk opgebouwd.”

 

Koninklijke Schuttevaer

Kees de Vries was tot eind 2015 24 jaar directeur bij de nautisch-technische brancheorganisatie Koninklijke Schuttevaer. Naast de belangenbehartiging op infrastructurele zaken was hij vanuit Schuttevaer ook betrokken bij (de oprichting van) Bureau Voorlichting Binnenvaart, Bureau Telematica Binnenvaart en Inland Navigation Europe.

Kees de Vries. (foto NPRC)

Sinds 2016 zet De Vries zijn kennis over de binnenvaart in als zelfstandig adviseur. Zo was hij betrokken bij een aantal studies over het gebruik van natte infrastructuur bij lokale overheden. Daarnaast is hij onlangs in deeltijd gestart als directeur External Affairs bij de maatschappelijke onderneming Sea Ranger Service.

 

 

 

 

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -