- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNieuwe website laat zien wat C-Systems allemaal in huis heeft

Nieuwe website laat zien wat C-Systems allemaal in huis heeft

- Advertentie -

Delen

C-Systems heeft sinds begin november een nieuwe website. Die doet meer recht aan de activiteiten van het bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam, vertelt general manager Arco Boon. “Zo is er nu meer informatie te vinden over het bouwen van consoles voor binnenvaartschepen, waar we de laatste jaren steeds meer opdrachten voor krijgen.”

C-Systems ontwikkelt en levert complete elektrische en hydraulische besturingen voor de scheepvaart, offshore, dredging en industrie. Waaronder besturingspanelen en lessenaars, machinekameralarm- en monitoringsystemen en boegschroefsystemen.

Hechte ploeg

“De website past nu beter bij het bedrijf en bij wat we doen”, aldus Arco Boon. “We zijn ook weer vijf jaar verder. Toen de vorige versie werd gemaakt, waren we met z’n drieën. Nu zijn we met tien mensen in vaste dienst en ongeveer evenveel flexibele medewerkers.”

“Een kleine ploeg, maar hecht en met veel ervaring. Waar iedereen voor elkaar en voor de klanten klaarstaat. Aan een half woord hebben ze genoeg.”

Weinig nadeel van corona

Van corona ondervindt C-Systems weinig last, vertelt de manager. “Het vraagt wat extra geregel, maar we kunnen eigenlijk best goed doorwerken. Aan het begin leek het alsof opdrachten werden uitgesteld, maar we hebben het gewoon steeds druk gehad. Voor 2021 staan er ook weer aardig wat projecten gepland. Met name nieuwbouw.”

De mannen van C-Systems zijn onder meer veelvuldig te vinden op binnenvaartschepen bij Breko in Papendrecht en op zeeschepen bij Neptune Marine in Hardinxveld-Giessendam en Aalst.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -