- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsNDH verkoopt aandelen Neuss Trimodal Terminal

NDH verkoopt aandelen Neuss Trimodal Terminal

- Advertentie -

Delen

De operationele aandeelhouders van Neuss Trimodal Terminal hebben met terugwerkende kracht de aandelen in de terminal overgenomen van Neuss-Düsseldorfer Häfen (NDH). De Deutsche Gesellschaft für kombinierten Güterverkehr (Kombiverkehr) heeft nu 70 procent van de aandelen en logistiek dienstverlener Ambrogio 30 procent.

“Met de overdracht van onze aandelen leggen we de verdere ontwikkeling van de terminal in de handen van de operationele specialisten voor het multimodale vervoer”, aldus Sascha Odermatt, directeur van NDH. Dat blijft wel eigenaar van de grond waarop de terminal staat.

De terminal heeft een overslagcapaciteit van 250.000 containers per jaar. Een groot deel hiervan komt uit Rotterdam, Antwerpen en Zeebrugge. De terminal heeft verbindingen met Oostenrijk, Hongarije, Italië en Zwitserland.

Karsten Scheidhauer en Daniel Jähn vormen het directieteam. NDH, dat al in 1986 de eerste terminal bouwde in Neuss, heeft de afgelopen jaren 22 miljoen euro in de terminal geïnvesteerd. Het containervervoer is sinds 1990 met zo’n 10 procent per jaar gegroeid.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -