Navingo Career Event is op 28 mei

0
Vaartochten Loodswezen tijdens Navingo Career Event (foto Navingo)

Het Navingo Career Event vindt dit jaar plaats op donderdag 28 mei. Net als vorig jaar is het grootste carrière-event in de maritieme, offshore en energiesector van Europa in de RDM Onderzeebootloods.  

Onder de aanwezige werkgevers zijn Loodswezen, Chemgas, Multraship, Ministerie van Defensie, DEME, Koole Terminals, FMJ Group en KenzFigee. Zij zijn dringend op zoek naar personeel.   

Beursvloer en programma

Op het Navingo Career Event ontmoeten werkgevers en werknemers elkaar om te praten over vacatures en carrièremogelijkheden. Bezoekers komen in gesprek met bedrijven als TenneT, Feadship en Boskalis en kunnen snel een passende baan vinden. “Werkzoekenden en geïnteresseerden kunnen op het Navingo Career Event onder andere meevaren met verschillende boottochten. Op die manier krijg je een veel beter beeld bij wat je precies gaat doen als je in deze innovatieve sector terecht komt”, zegt pperationeel directeur Anne Visser van organisator Navingo.

Er zijn niet alleen stands. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan talkshows, hun professionele vaardigheden verder ontwikkelen, meedoen aan skill-sessies en netwerken tijdens de afterparty.

“De energietransitie valt of staat met mensen die hier hun passie, talent en enthousiasme in stoppen en lukt alleen als we met elkaar samenwerken. Als je je in deze sector begeeft kun je dit event eigenlijk niet missen. De gehele industrie komt hier samen”, aldus Visser.

 

Kijk voor het programma op de website. Op de site staat ook meer informatie over deelname als bedrijf en over de gratis registratie voor bezoekers.

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in