- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsNassau en François gaan samen verder

  Nassau en François gaan samen verder

  - Advertentie -

  Delen

  Nassau Scheepsbenodigdheden en Groothandel François zijn gefuseerd. Sinds 1 juli gaan ze samen verder onder de naam Nassau Scheepsbenodigdheden BVBA. Als traditionele familiebedrijven hebben de Antwerpse ondernemingen in elkaar een betrouwbare partner gevonden, zo melden ze, en samen zien ze de toekomst vol vertrouwen tegemoet. 

  Nassau Scheepsbenodigdheden, dat sinds 1948 bestaat, en Groothandel François hebben al meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van scheepsmaterialen, yachting en industrie. De eigenaren vertrouwen erop dat deze fusie louter positieve veranderingen voor de klanten zal meebrengen en garanderen de bekende service door het vertrouwde team.

  Door de fusie krijgt de nieuwe organisatie een nog groter productaanbod en kan de klant nog sneller en beter bediend worden; zowel op de wal als via het water met de bunkerboten van De Wit Bunkering. Leveren via het water biedt een oplossing voor de mobiliteit en de moeilijke toegang op terminals maar breidt ook de mogelijkheid uit van levering buiten de openingsuren van de winkel. Materiaal wordt in speciale opslagbakken met de kraan van de bunkerboot aan boord gezet; dat geeft veel meer comfort.

   

  Vanaf 1 oktober 2018: één locatie

  Op 1 oktober verhuist Groothandel François naar de locatie van Nassau Scheepsbenodigdheden aan het Antwerpse Asiadok langs het water en ter hoogte van Noorderlaan. (foto boven)

  Het management bestaat uit Stijn Heeren (voorheen general manager Nassau) en Paul Bauwens (eerst zaakvoerder Groothandel François). Zij vormen samen een tandem voor de backoffice-activiteiten en om snel vragen te kunnen antwoorden en adviezen te geven.

  Het winkelteam bevat met Paul (32 jaar Nassau), Dany (19 jaar François, 4 jaar Nassau), Louis (7 jaar François), Alan (4 jaar François) en Carl (medeoprichter Landmeters, 3 jaar Nassau) een grote dosis ervaring. Zij krijgen vanuit groep De Wit, het moederbedrijf, ondersteuning op het gebied van logistiek, administratie, IT en marketing.

   

  Grotere winkel

  Op de nieuwe locatie bij Nassau is een winkel van ruim 1.000 m² met parkeergelegenheid voor de deur aan de kant van het Asiadok. Vóór de verhuizing zal nog worden geïnvesteerd om het bredere aanbod praktisch te kunnen aanbieden. De winkel heeft ook langere openingsuren. Bezoekers zijn welkom in de koffiecorner.

  Voor de winkel is een privésteiger voor jachten. Die kunnen daar afmeren om witte diesel te tanken of aankopen te doen in de winkel. Die beschikt over een ruim assortiment voor de recreatievaart.

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -