- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsMartin Bloem naar Damen Shipyards

  Martin Bloem naar Damen Shipyards

  - Advertentie -

  Delen

  Op 1 januari begint Martin Bloem als Group Director Corporate Affairs bij Damen Shipyards Group. Dit is een nieuwe functie bij het grootste scheepsbouwconcern van Nederland.

  Bloem is zeker geen onbekende in de maritieme wereld. Zo was hij vanuit het Ministerie van Economische Zaken betrokken bij de scheepsbouwsector en later actief als algemeen directeur van branchevereniging Netherlands Maritime Technology. Daarna was hij werkzaam als partner bij strategisch maritiem adviesbureau Marstrat en vervulde hij publiek-private functies binnen de regio Drechtsteden. Onder andere als directeur van promotieorganisatie Deal Drecht Cities.

  Netwerk

  “Ik vind het een eer om deel uit te maken van een dynamische en innovatieve organisatie als Damen”, licht Bloem zijn overstap toe. “Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan het succes en de verdere groei van het bedrijf. Daarbij zal mijn publieke en private netwerk goed van pas komen.”

  Damen Shipyards Group is al ruim negentig jaar actief en ontwerpt, bouwt en repareert wereldwijd schepen en scheepsonderdelen. Damen exploiteert in totaal 35 scheepswerven en twintig andere bedrijven, ondersteund door een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk. Er werken meer dan 12.000 mensen bij de groep.

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -