- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsMaritime Industry zamelt geld in voor Sophia

  Maritime Industry zamelt geld in voor Sophia

  - Advertentie -

  Delen

  Tijdens de vijftiende editie van Maritime Industry zamelt de organisatie geld in voor Stichting Vrienden van het Sophia. Deze stichting doet er alles aan om het verblijf voor kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam zo aangenaam mogelijk te maken en draagt bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende projecten.

  Maritime Industry draagt de stichting en de kinderen een warm hart toe en organiseert daarom op woensdag 8 mei, voorafgaand aan de tweede beursdag, een zogeheten ‘Lichtjes Lunch’, waarvan een overgroot deel van de opbrengst naar Stichting Vrienden van het Sophia gaat.

   

  Lichtjes Lunch

  “Kinderen horen niet ziek te zijn, maar helaas is de werkelijkheid anders”, zegt Babette Fokkens namens Maritime Industry. “Daarom doet de Stichting Vrienden van het Sophia er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Vorig jaar hebben we ruim 15.000 euro ingezameld voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij; voor dit jaar zetten we ons in voor Stichting Vrienden van het Sophia.”

  “We geven de vrijwilligers van deze stichting de mogelijkheid om actief te werven tijdens de beurs, maar wij willen nog iets meer doen dan dat. Daarom organiseren we samen met hen een Lichtjes Lunch.”

  Deze lunch is op woensdag 8 mei van 11.30 tot 13.00 uur, voorafgaand aan de tweede beursdag van Maritime Industry. Deze luxe lunch kost 25 euro per persoon. Daarvan gaat 17,50 euro naar Stichting Vrienden van het Sophia.

  Daarnaast worden tijdens de beurs pluchen aapjes verkocht. Fokkens: “Uiteindelijk hopen we dat dit ervoor zorgt dat we aan het einde van de beurs een mooie cheque mogen uitreiken aan Stichting Vrienden van het Sophia.” Inschrijven voor de Lichtjes Lunch kan via de site van Maritime Industry.

   

  Vernieuwde plattegrond

  De voorbereidingen voor de vijftiende editie van Maritime Industry zijn in volle gang. Voor de jubileumeditie is de beursvloer compleet vernieuwd. Zo is er onder andere 2.000 vierkante meter extra beursvloer op de eerste verdieping. Verder zijn er een seminarprogramma met vakprofessionals die onder andere vertellen over vergroening, waterstanden en personeelstekort, het ‘project of the future’ waar studenten live aan een opdracht uit de praktijk werken en een sparepart deck met een uitgebreid assortiment tweedehands- en reserveonderdelen.

  Fokkens: “Een heerlijk jubileumgebakje voor iedere bezoeker, overheerlijke koffie en een winactie in de jubileumzone maken het bezoek extra aangenaam.”

   

  Nieuw aircosysteem en parkeerterrein

  In de zomerperiode is Evenementenhal Gorinchem voorzien van een nieuw, energiezuinig aircosysteem. “Er heerst nu een vriendelijk klimaat in de beurshal en dat was een must, zo bleek ook tijdens afgelopen editie, die plaatsvond onder zomerse omstandigheden.”

  “Ook het parkeerterrein is heringericht. Er zijn 150 extra parkeerplekken gerealiseerd en alle in- en uitritten zijn vernieuwd ten behoeve van een vlottere doorstroming. Ook is het parkeerterrein voorzien van slagbomen, waardoor exposanten en bezoekers hun auto veilig en bewaakt parkeren. We hanteren sinds de zomer een klein parkeertarief van 5 euro per dag”, aldus Fokkens.

   

  7, 8 en 9 mei

  De vijftiende editie van Maritime Industry is op 7, 8 en 9 mei 2019 te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Er worden meer dan 500 exposanten en ruim 10.000 bezoekers verwacht.

   

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -