Maritime Industry: pas volgend jaar mei

0
(foto Maritime Industry)

De komende editie van Maritime Industry verschuift vanwege de gevolgen van het coronavirus naar 18, 19 en 20 mei 2021. Eerder was het evenement in Evenementenhal Gorinchem uitgesteld naar 13, 14 en 15 oktober dit jaar.

“De Nederlandse overheid heeft nog geen verdere beperkende maatregelen opgelegd met betrekking tot het organiseren van beurzen. Ook wij waren zelf overtuigd dat de beurs door kon gaan, maar het sentiment onder exposanten is in de afgelopen periode veranderd. We luisteren naar onze exposanten en hebben besloten de zestiende editie van Maritime Industry opnieuw te verplaatsen”, zegt Bianca van Grinsven van organisator Easyfairs.

Extra inspanningen

Om Maritime Industry mogelijk te maken ten tijde van de Covid-19-pandemie had Easyfairs extra inspanningen gedaan en tal van maatregelen getroffen om voor standhouders en bezoekers een veilige en gezonde beurs te organiseren.

“Sinds de persconferentie van 18 augustus kregen wij steeds meer vragen van exposanten en bezoekers omtrent de haalbaarheid van de fysieke vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem”, legt Van Grinsven de beslissing uit om het evenement naar volgend jaar te verschuiven.

“Door het veranderende sentiment onder exposanten, zijn wij opnieuw in beraad gegaan met alle betrokken partijen. Dit heeft ons doen besluiten dat we deze editie opnieuw verplaatsen. Uiteraard betreuren wij dit besluit enorm, zeker gezien de flinke impact voor de deelnemende en aanverwante partijen met al de voorbereidingen en in gang gezette zaken, maar het is op dit moment wel het enige juiste besluit.”

18, 19 en 20 mei 2021

De zestiende editie van de populaire vakbeurs  in Evenementenhal Gorinchem zal nu plaatsvinden op 18, 19 en 20 mei 2021. “We nemen de komende periode contact op met alle exposanten en betrokken partijen en doen er alles aan om de verplaatsing zo soepel mogelijk te laten verlopen. We kijken met veel enthousiasme uit naar de editie in mei 2021”, zegt Van Grinsven tot slot.

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in