- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMaak kans op gratis boek en cd ‘Fred in de Haven’

Maak kans op gratis boek en cd ‘Fred in de Haven’

- Advertentie -

Delen

(Voor)lezen is niet alleen belangrijk voor kinderen; het is vooral heel erg leuk. Fred in de Haven is een boek dat zelfs dubbelleuk is. Door het sympathieke en spannende verhaal over hond Fred én door de cd die erbij hoort. Daarop vertelt Joris Lutz, die het boek schreef, het verhaal en zingt hij er negen vrolijke liedjes bij, die deel uitmaken van de avonturen die Fred beleeft… zoals de titel al zegt, in de haven.

Joris Lutz.

Het gaat om een vernieuwde uitgave van het populaire kinderboek. TV-maker en acteur Joris Lutz heeft het geschreven en maakte de liedjes. Uitgeverij Watermerk uit Lekkerkerk zorgde voor een luxe heruitgave op groot formaat. Deze keer zijn de prachtige illustraties van de Rotterdamse haven en iconen uit de stad van de hand van illustrator Sebastiaan de Ruiter.

 

Ladingdiefstal

Fred is een hond die zijn baasje en de weg naar huis kwijt is. Hij zwerft door Rotterdam en krijg een baantje in de beveiliging in de haven. Daar doet hij zijn werk buitengewoon goed en hij verijdelt een ladingdiefstal, ondertussen wordt hij ook nog verliefd. Maar bijna vaart hij ongewild de haven uit richting Argentinië. Zal het toch nog goed komen? En vindt hij zijn baasje nog?

Fred in de Haven is een boek voor kinderen vanaf vijf jaar én zal ook hun ouders niet vervelen, ook al willen de kleintjes het verhaal en de liedjes gegarandeerd keer op keer lezen, luisteren en meezingen.

 

Geen verzendkosten

Het boek kan (inclusief cd) worden besteld door € 14,95 over te maken op banknummer NL86 ABNA 0491535163 ten name van Watermerk. Vermeld “Binnenvaartkrant Fred” en uw adres. De uitgever neemt de verzendkosten voor zijn rekening. Onder de bestellers worden twee boeken verloot. Zij krijgen het aankoopbedrag teruggestort.

 

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -