- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsLintje voor Hai Berden (Seacon Logistics)

Lintje voor Hai Berden (Seacon Logistics)

- Advertentie -

Delen

Hai Berden (68) is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Het is een erkenning voor zijn vele werk als ondernemer, zijn voorzitterschap bij eredivisionist VVV Venlo en ondersteuner van vele goede doelen.

Berden is eigenaar van Seacon Logistics. Vanaf de oprichting in 1985 ontstaan werkt dit bedrijf samen met ECT uit Rotterdam. Samen startten de bedrijven in 1986 de multimodale inland terminal in Venlo.

In 1989 opende Seacon Logistics een vestiging in Born met de focus op Midden- en Zuid-Limburg. In 2005 volgde uitbreiding naar de haven Duisburg.

Seacon is een internationale expediteur, uitgegroeid tot een logistiek bedrijf met meer dan 800 werknemers. Het bedrijf is vooral gericht op de binnenvaart.

 

VVV Venlo

Hai Berden was donderdagavond 26 april nietsvermoedend het bedrijf Scelta Mushrooms in Boekend binnengelopen voor een afspraak. Hij trof daar veel van zijn familieleden en vrienden aan. Alsook burgemeester Antoin Scholten van Venlo, die hem de versierselen behorend bij de koninklijke onderscheiding kwam opspelden.

De ondernemer uit Venlo maakte niet alleen van Seacon een groot bedrijf. Hij werd in 2002 ook voorzitter van voetbalclub VVV Venlo. Onder zijn leiding werd de voetbalclub een middenmoter in de Eredivisie. Seacon was jarenlang hoofdsponsor. Op 29 april nam Berden afscheid als voorzitter.

 

Daklozenopvang

Hij staat bekend als een ondernemer met een hart voor de maatschappij. Zo sponsort Seacon ook daklozenopvang, gehandicaptensport en vele jeugdsportteams.

“Ik ben blij met deze onderscheiding”, reageerde Berden, “maar ik zie ze niet puur als verdienste van mezelf. Deze is ook voor mijn gezin en de mensen met wie ik al die jaren heb samengewerkt.”

foto: gemeente Venlo

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -