Lee Trouwers bij opening WHD

0

Lee Towers is aangesteld als de kapitein van de huwelijksboot die op 3 september de Wereldhavendagen opent. Hij wordt voor deze ene gelegenheid omgedoopt in Lee Trouwers. Leen Huijzer is zelf al 38 jaar getrouwd met Laura, heeft vier kinderen en elf kleinkinderen. De ambassadeur van de Rotterdamse haven: “In de acht jaar dat ik nu ambassadeur ben, heb ik nog nooit aan het stuurwiel gestaan. De bruidsparen hebben niets te vrezen want de beste stuurlui staan aan wal.”
De organisatie van de Wereldhavendagen heeft honderd prille bruidsparen verzameld die in een speciaal huwelijksbootje stappen om de Wereldhavendagen te openen. Hoe pril pril is, mogen de stelletjes zelf uitmaken als ze maar geloven in hun huwelijk, want het thema van de Wereldhavendagen is ‘een bereikbare toekomst’. Onder de 99 die zich reeds hebben aangemeld een echtpaar uit Duitsland en een stel van 76 jaar. Op de site www.wereldhavendagen.nl staat iedere werkdag een nieuw ‘bruidspaar van de dag’. De organisatie is benieuwd welk paar zich als nummer honderd aanmeld. Deze week kunnen nog prille bruidsparen zich opgeven. Bij 115 aangemelde bruidsparen sluit de inschrijving.
Na de openingsceremonie biedt de organisatie van de Wereldhavendagen de bruidsparen aansluitend een verzorgde rondvaarttocht aan in ‘de huwelijksboot’ door de grootste haven van Europa. Bovendien krijgen de bruidsparen de gelegenheid om een ‘remake’ van hun trouwfoto te laten maken op een van de meest populaire Rotterdamse plekjes van huwelijksfotografen, het grasveldje pal naast Hotel New York aan de rand van de Rotterdamse haven en tevens op de plaats waar de 33ste editie van de Wereldhavendagen plaatsvindt op 3, 4 en 5 september. De openingsceremonie begint vrijdagmiddag om 14.00 uur.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.