- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMaritime Industry maakt programma bekend

Maritime Industry maakt programma bekend

- Advertentie -

Delen

Voor de editie van Maritime Industry op 28, 29 en 30 mei introduceert organisator Easy Fairs drie themadagen. Op de eerste dag staat het delen van kennis centraal, de tweede dag is gereserveerd voor het Career Event en op de laatste dag staat het goede doel Mercy Ships in het middelpunt.

Op dinsdag staat kennisdeling in de Evenementenhal Gorinchem centraal. In een kwalitatief kennisprogramma delen experts uit de sector hun inzichten over verschillende interessante thema’s. Deze kennissessies vinden plaats op Next Level (de bovenverdieping). Ook spelen exposanten in op actuele thema’s uit de maritieme sector. Alle sessies zijn vrij toegankelijk.

Mercy Ships

Het Career Event vormt de rode draad op de woensdag. Dit initiatief biedt kansen voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Werkzoekenden kunnen tijdens dit event op Maritime Industry eenvoudig in contact komen met toonaangevende bedrijven en om mogelijkheden te verkennen voor stages en banen in de maritieme sector.

Werkgevers krijgen de kans om in gesprek te gaan met (young) professionals of anderen die toe zijn aan een carrièreswitch. Het Career Event wordt samen met de Scheepvaartkrant georganiseerd en is op van 13.00 tot 18.00 uur gratis te bezoeken op Next Level.

Donderdag staat in het teken van het goede doel, met Mercy Ships als middelpunt. Door de jaren heen heeft Mercy Ships met een handvol schepen meer dan twee miljoen mensen in ontwikkelingslanden geholpen met medische operaties en ontwikkelingsprojecten. Op dit moment heeft de organisatie twee ziekenhuisschepen in de vaart. Beide zijn speciaal ingericht om mensen in de armste landen in Afrika te helpen. Vertegenwoordigers van Mercy Ships dragen op de beurs hun verhaal over aan bezoekers en exposanten.

Innovatieplein

Tijdens alle beursdagen van Maritime Industry worden op het innovatieplein op Next Level baanbrekende technologieën en actuele innovaties in de maritieme branche gepresenteerd. Exposanten laten hier hun nieuwste producten en oplossingen zien die de efficiëntie verbeteren, de veiligheid vergroten en bijdragen aan een duurzame toekomst voor de sector. Met het innovatieplein wil de organisatie zowel exposanten als bezoekers de mogelijkheid bieden om nieuwe ervaringen op te doen en zich te laten inspireren door de toekomst van de scheepvaart.

Maritime Industry vindt plaats op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 mei in Evenementenhal Gorinchem. De beurs is geopend van 13.00 tot 21.00 uur.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -