Nieuwe pareltjes van Flying Focus

0
De spectaculaire voorkant van de Visserij Kalender 2023.

Flying Focus combineert al sinds 1984 luchtfotografie met een maritieme specialisatie. Oprichter en eigenaar Herman IJsseling maakt nog steeds jaarlijks honderden vluchten vanaf Texel om schepen, offshore platforms, vuurtorens en nog veel meer op de gevoelige plaat vast te leggen. De ene keer in opdracht, de andere keer op eigen initiatief.

De mooiste, spectaculairste en bijzonderste foto’s verzamelt hij al jaren voor een reeks thematisch samengestelde kalenders. Voor 2023 zijn het er acht, die onlangs verschenen. Het zijn stuk voor stuk pareltjes, die elk kantoor of huiskamer verfraaien. Je kunt er niet omheen.

Groter en indrukwekkender

Er is keuze uit de Visserij-, de Wadden-, de Texel- en de Zeilen-kalender (met Nederlands als hoofdtaal) en de Shipping, de Lighthouse, de Storm en de Dutch Classic Wings Calender (in het Engels).

De kalenders hebben twaalf maandbladen met evenzoveel foto’s. Ze zijn dit jaar in een nieuwe stijl uitgevoerd én groter. Met het nieuwe formaat (34,5 x 49,5 centimeter) maken de foto’s nog meer indruk en zijn de details nog beter te zien.
De winkelprijs van de kalenders is 22,50 euro.

De cover van het nieuwe boek Port of Rotterdam.

Nieuwe boeken

Flying Focus heeft ook twee nieuwe boeken uitgegeven. Beacons of Light bevat luchtfoto’s van 150 vuurtorens in Noordwest-Europa. Port of Rotterdam geeft een indrukwekkend beeld van het omvangrijke Rotterdamse havengebied, uiteraard ook vanuit de lucht. Beide boeken zijn 30 bij 30 centimeter groot (!), hebben een harde kaft en kosten 34,50 euro per stuk.

Kijk voor meer informatie en om te bestellen op www.flyingfocus.nl.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.