- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsJubileumeditie Telematicadag verschuift naar 2021

Jubileumeditie Telematicadag verschuift naar 2021

- Advertentie -

Delen

“Gegeven de Covid-19 omstandigheden hebben we besloten om de jubileumeditie van de Telematicadag op 18 december a.s. te laten vervallen.” Dat meldt het organisatieteam van de jaarlijkse informatiedag over digitale communicatie in de binnenvaart.

De Telematicadag wordt elk jaar in december gehouden aan boord van het kerkschip van het KSCC in Nijmegen. Dit jaar zou de 25e editie plaatsvinden. Dat jubileum zou extra groots en feestelijk worden gevierd. Door corona en de maatregelen daartegen kan de dag dit jaar niet doorgaan. Daarom verschuift de Telematicadag door naar december 2021.

Kink in de traditie

“We gaan ervan uit dat de omstandigheden dan weer terug bij ‘zo normaal mogelijk’ zijn zodat we er een feestelijke jubileumeditie van kunnen maken. Een kink in onze traditie maar het is niet anders”, aldus het organiserende Bureau Telematica Binnenvaart.

“Helaas is het dit jaar anders dan andere jaren dus op 18 december geen actuele c.q. leerzame presentaties, geen gezellig samenzijn of even bijpraten. Ook de erwtensoep en broodjes kroket gaan we missen. Hopelijk halen we dat volgend jaar ruimschoots in.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -