- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDominic Schrijer stopt bij BLN-Schuttevaer

Dominic Schrijer stopt bij BLN-Schuttevaer

- Advertentie -

Delen

Dominic Schrijer stopt per 31 december als voorzitter van Koninklijke BLN-Schuttevaer. Met het oog op de naderende fusie met het Centraal Bureau voor de Rijn en Binnenvaart heeft hij besloten zich te richten op zijn andere en nieuwe toezicht- en adviesfuncties bij maatschappelijke organisaties, zo meldt BLN-Schuttevaer op haar website.

Schrijer is voorzitter sinds februari 2019. Daarvóór was hij zes jaar burgemeester van Zwijndrecht. In die hoedanigheid verrichtte hij in 2016 de opening van het nieuwe kantoor van BLN-Schuttevaer in zijn gemeente.

Fusie

Schrijer is deeltijd-voorzitter: hij werkte drie dagen per week voor BLN-Schuttevaer. Dat wordt nu al minder: in aanloop naar zijn afscheid draagt hij de komende tijd al een aantal van zijn taken over aan vicevoorzitter Erik Schultz.

Het BLN-bestuur prijst Schrijer om zijn verbindende instelling. Daarmee is hij de afgelopen twee jaar “onder andere van belang is geweest in de aanloop naar het samengaan tussen BLN-Schuttevaer en CBRB”. De organisaties koersen af op een fusie.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -