- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsJos van Altvorst (Interstream) zingt zich schor voor Familiehuis

Jos van Altvorst (Interstream) zingt zich schor voor Familiehuis

- Advertentie -

Delen

‘Zing je schor’ heet een ludiek popevenement dat donderdag 31 januari plaatsvindt in het Rotterdamse Theater Walhalla. Bekende en onbekende Rotterdammers treden die avond op om geld in te zamelen voor het Familiehuis van Daniel den Hoed. Eén van de deelnemers is afkomstig uit de binnenvaart: Jos van Altvorst, in het dagelijks leven manager Chartering bij Interstream Barging.

Van Altvorst treedt 31 januari samen op met Monique Timmermans, die net als hij deel uitmaakt van de River Town Band. Zij als zangeres, hij als toetsenist. Deze keer worden ze begeleid door de bekende Rotterdamse band Het Groot Niet Te Vermijden.

 

Netwerk

Om te mogen deelnemen moeten degenen die zich hebben aangemeld zoveel mogelijk geld inzamelen. Als getogen (niet geboren) Rotterdammer ga ik proberen om samen met mijn River Town Band-zangeres Monique Timmermans op dat Walhalla-podium terecht te komen en dat kan als jullie ons middels de website www.zingjeschor.nlsteunen door ervoor te zorgen dat we in ieder geval bovenaan komen te staan qua ophalen van donaties.”

Jos en Monique zijn goed op weg, want een week vóór de grote avond staat de teller al op ruim 7.000 euro. Dat geld is door familie en vrienden van het tweetal opgebracht en vooral door donaties van klanten, scheepseigenaren, bunkerleveranciers “en zelfs 3 concurrenten uit de business”, aldus Jos. Hij heeft zijn totale zakelijke netwerk in de binnenvaart aangeschreven. En met succes!

 

Positief in het nieuws

Hij gooit er nog een laatste oproep uit: “Kom aan en doe mee, we laten Rotterdam een poepje ruiken qua tankvaart-ondersteuning en zorgen er zo voor dat onze tak van sport ook eens een keer positief in het nieuws komt in plaats van aanvaringen, vastvaringen en ander gedoe!”

Doneren kan op www.zingejschor.nl. Er zijn ook nog kaarten voor de avond te koop.

foto: Jos van Altvorst en Monique Timmermans (foto Beau Graphy)

André van Duin maakte een filmpje om Zing je schor en het optreden van Jos en monique aan te bevelen:

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -