- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsIVR vindt nieuwe secretaris

IVR vindt nieuwe secretaris

- Advertentie -

Delen

Frouwke Klootkijk-de Vries treedt op 1 september als nieuwe algemeen secretaris in dienst bij de IVR. Ze volgt Resi Hacksteiner op, die bijna 34 jaar voor de Internationale Vereniging voor de behartiging van de gemeenschappelijke belangen van de binnenvaart en de verzekering heeft gewerkt. De IVR houdt ook het register bij van binnenschepen die in Europa actief zijn.

Het eerste publieke optreden van Frouwke Klootkijk-de Vries in haar nieuwe functie is tijdens het 9e IVR-Colloquium, dat op 5 September in Belgrado plaatsvindt. Ze heeft Bedrijfseconomie (specialisatie marketing) en Nederlands Recht (specialisatie ondernemingsrecht) gestudeerd en daarna acht jaar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gewerkt; onder andere als onderwijscoördinator van de Engelstalige master Maritime & Transport Law.

Passie voor transportrecht

“Mijn positie aan de Erasmus School of Law gaf mij het voorrecht om inzicht te krijgen in de transportsector en om een groot netwerk binnen deze sector op te bouwen.  Ik kijk ernaar uit om mijn passie voor transportrecht – in het bijzonder op het gebied van de binnenvaart – voort te zetten binnen de IVR.”

Frouwke Klootkijk-de Vries woont in Rotterdam, is getrouwd en heeft twee kinderen.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -