- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsIntercity Barge doet meer dan 100.000 containers

Intercity Barge doet meer dan 100.000 containers

- Advertentie -

Delen

In zijn eerste jaar heeft Intercity Barge meer dan 100.000 containers vervoerd. ECT spreekt van een succesverhaal: “Sinds vorig jaar is de Intercity Barge een bewezen succes en toont het aan dat betrouwbare binnenvaartdiensten binnen en rond het havengebied de supply chain versterken.”

De Intercity Barge verbindt de terminals van Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT Delta en Euromax) op de Maasvlakte met de terminals en depots in het Waal-/Eemhavengebied, het Botlekgebied, de Merwedehaven, Ridderkerk en Alblasserdam. Door het bundelen van containerpakketen op deze terminals en depots kan met grotere call sizes van en naar de Maasvlakte worden gevaren.

Danser Group

De Intercity Barge maakt gebruik van fixed windows bij de ECT-terminals en kan daardoor “duurzaam en efficiënt, maar bovenal betrouwbaar transport bieden”, aldus ECT. Klanten kunnen hun containers ophalen en afleveren op de door hen gekozen locatie en zijn verzekerd van een tijdige aflevering.

Intercity Barge is een gezamenlijk initiatief van Danser Group en European Gateway Services (EGS, dat onderdeel is van Hutchison Ports ECT Rotterdam). Met meer dan 100.000 vervoerde containers sinds de introductie van de shuttle service, zijn Danser Group en EGS van plan om de service binnenkort verder uit te breiden.

foto: Hutchison Ports ECT Rotterdam

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -