Het wordt nog weleens wat in Breukelen-Noord [Ingezonden]

0

G.A. Barnstijn is blij met de nieuwe (winkel)voorzieningen in Breukelen-Noorden en geeft een update van de veranderingen.

Na de herinrichting van Super de Boer, is deze eind januari weer opengegaan, maar nu als een C1000. In week 6 is de Vivant (het sigarenwinkeltje tegenover de slager en naast de bloemist) van een nieuwe eigenaar voorzien en na maanden sluiting weer opengegaan. Naast rookwaren, lectuur, aanzichtkaarten en wat meer, heeft de winkel nu ook een klein assortiment kantoorbenodigdheden in huis.

Vermeldenswaardig is het feit dat deze Vivant het Weekblad Schuttevaer in het assortiment heeft en op korte termijn zal proberen de Scheepvaartkrant en De Binnenvaartkrant daar nog aan toe te voegen.

Vanwege de vorstperiode zijn de werkzaamheden aan de strook (het graven van een sloot), parallel aan de meerplaats in Breukelen uitgesteld; zo ook het opbreken van de toegang tot de meerplaats in verband met het leggen van een duiker.

Wist u dat u de meldlijn van RWS (0800-8002) niet alleen per telefoon kunt bereiken, maar ook per e-mail: 08008002@rws.nl.

Wist u ook dat u uw (huis)vuil in een van de vuilcontainers kunt achterlaten, welke
bij de laatste lage flat staan (Schepersweg 236 t/m 270), naast de Lt Maltbystraat oprit tot de meerplaats? Jaren geleden al is daar al, voor de scheepvaart, een extra vuilcontainer bijgeplaatst, welke op maandag wordt geleegd.

G.A. Barnstijn,
aanwonende aan de meerplaats

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.