Het einde en een nieuw begin

0

Het begint al in de herfst… dan zie je de bomen en struiken veranderen van kleur en vallen uiteindelijk de meeste bladeren van de bomen tegen de tijd de winter zich aankondigt.

 

Inmiddels komt de winter heel dichtbij en hebben we de eerste nachtvorst al mogen beleven. Een duidelijk signaal dat de feest­dagen weer voor de deur staan en over niet al te lange tijd dit jaar weer wordt afgesloten en er wordt geklonken op het nieuwe jaar.

Met het glas in de hand misschien nog even alle mooie beleefde momenten overdenkend van het afgelopen jaar. Misschien ben je ook wel blij dat het jaar voorbij is en verheug jij je op alle nieuwe kansen in het komende jaar.

Ook voor de SAB-balie zal een nieuwe periode ingaan. Na bijna zestien jaar zal na de Kerstdagen een vertrouwd gezicht niet meer te zien zijn aan de balie. Lia, één van onze gewaardeerde collega’s, mag gaan genieten van haar welverdiende pensioen. Haar inzet, hulpvaardigheid en expertise zullen zeker gemist worden.

Inmiddels kun je al kennismaken met twee nieuwe dames. Sabina en Saffira doen vol enthousiasme hun best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Rondom de feestdagen zijn er een aantal dagen waarop de openingstijden van de SAB gewijzigd zijn:

Vrijdag 21 december: gesloten vanaf 14.30 uur
Maandag 24 december: de hele dag gesloten
1e en 2e Kerstdag: gesloten
Oudejaarsdag 31 december: gesloten
Nieuwjaarsdag 1 januari 2019: gesloten
Maandag 7 januari: geopend vanaf 10.00 uur

De SAB wenst je alvast heel fijne feestdagen toe en heel veel voorspoed in het nieuwe jaar!

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.