- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsHavenbedrijf Rotterdam: nog twee jaar Allard Castelein

Havenbedrijf Rotterdam: nog twee jaar Allard Castelein

- Advertentie -

Delen

Allard Castelein blijft tot de zomer van 2023 president-directeur van Havenbedrijf Rotterdam. De aandeelhouders, gemeente Rotterdam en de Nederlandse staat, hebben hem op voordracht van de raad van commissarissen benoemd voor een derde termijn.

“De impact van de coronacrisis op het Havenbedrijf, de uitvoering van de nieuwe ondernemingsstrategie en de uitdagingen van een aantal belangrijke investeringen in infrastructuur, digitalisering en energietransitie, zijn complex en cruciaal voor de toekomst van de haven”, zegt Miriam Maes, voorzitter van de raad van commissarissen. “Allard Castelein speelt een wezenlijke rol bij de realisatie van deze projecten. Hij heeft de afgelopen acht jaar laten zien dat hij met zijn ervaring, netwerk en capaciteiten van toegevoegde waarde is voor zowel het Havenbedrijf als de Rotterdamse haven.”

Verduurzaming

“De Rotterdamse haven kan een grote bijdrage leveren aan de verduurzaming en het verdienvermogen van Nederland. Ik ben vereerd en enthousiast om ook de komende periode samen met de aandeelhouders, raad van commissarissen, medewerkers, partners en stakeholders, uitvoering te geven aan de strategie die we als Havenbedrijf hebben ontwikkeld”, aldus Castelein.

Hij zal halverwege 2023 het Havenbedrijf verlaten. Dan is hij bijna tien jaar president-directeur geweest. Hij trad op 1 januari 2014 aan als opvolger van Hans Smits.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -