- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsGondrom VTT verhuist naar Rotterdam

Gondrom VTT verhuist naar Rotterdam

- Advertentie -

Delen

Slangenpecialist Gondrom VTT verruilt begin april Vlaardingen voor Rotterdam. “De enig logische keuze binnen onze ambitie om te groeien in de nabije toekomst”, licht vestigingsmanager Dick van Mourik toe.

Het florerende bedrijf groeit uit zijn jasje in het huidige pand in Vlaardingen en betrekt daarom begin april een ruim bemeten, representatief onderkomen op bedrijventerrein Spaanse Polder. Het compleet nieuw ingerichte pand aan de Linschotenstraat 100 beschikt, naast moderne kantoorruimtes en een trainingsfaciliteit, over een groot en volledig digitaal functionerend magazijn.

Enthousiast

Van Mourik is enthousiast: “Onder onze klanten bestaat in toenemende mate de behoefte aan een leverancier die in staat is een groot assortiment op korte termijn te kunnen leveren én kennis van zaken heeft. Door uitbreiding van onze magazijncapaciteit, in combinatie met vergaande digitalisering, zijn we in staat nog beter op die behoeftes in te spelen dan nu al het geval is.”

“We streven ernaar – net als Amazon – minimaal 95 procent van de artikelen in het assortiment binnen 24 uur te verzenden. Onze locatie in Vlaardingen was daar gewoon te klein voor geworden.”

Ad hoc

Maar er is meer, geeft Van Mourik aan. Vooral in de binnenvaart is het vaak nodig om ad hoc te kunnen reageren. Door de grote voorraad, de mogelijkheid om binnen ons bedrijf snel de meest uiteenlopende slangen op diverse manieren te kunnen assembleren en te testen, en heldere afspraken met leveranciers kan Gondrom VTT daar prima op inspelen.

De nieuwe locatie op het industriegebied Spaanse Polder is eenvoudig en snel bereikbaar via de snelwegen rond Rotterdam. Hierdoor kunnen klanten nog beter worden bediend in het geval ze worden geconfronteerd met situaties die acuut een oplossing vereisen.

Compleet

Gondrom VTT neemt een bijzondere positie in als enige Nederlandse leverancier met het complete assortiment en knowhow van transport van zowel natte als droge bulk. Van oorsprong ligt de nadruk op de droge bulk, zoals productie, opslag en vervoer van plastickorrels, meel, veevoer, suiker en cement. De overname van Schreuder & Co uit Zwijndrecht in het begin van het millennium zorgde voor een prima aanvulling in het natte segment. De binnenvaart en alles wat daarmee is verbonden is, vormt daarin een belangrijke klantengroep.

 

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -