- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsExperts projectlading treffen elkaar in Rotterdam

  Experts projectlading treffen elkaar in Rotterdam

  - Advertentie -

  Delen

  Op 12 en 13 september vindt in de Onderzeebootloods in Rotterdam de eerste Project Cargo Summit plaats. Deze nieuwe conferentie en beurs richt zich op alle bedrijven uit Noordwest-Europa die actief zijn in zware en projectlading. Samen delen experts de nieuwste inzichten en laatste ontwikkelingen. Het evenement wordt georganiseerd door Nieuwsblad Transport, gesteund door Havenbedrijf Rotterdam. De Project Cargo Summit moet uitgroeien tot hét Europese ontmoetingsplatform voor projectlading.

  “Projectlading is een van de belangrijkste goederenstromen voor de Noord-Europese havens. Antwerpen, de havens van Zeeland/Gent en natuurlijk Rotterdam zien hier grote kansen. Met dit event verenigen en presenteren wij de projectladinggemeenschap aan een internationaal publiek”, aldus Mels Dees, hoofdredacteur van Nieuwsblad Transport.

   

  Toegevoegde waarde in plaats van tonnen

  Nederland is een transportland. Containers en miljoenen tonnen aan grondstoffen zoals ertsen, olie en kolen lopen via de zeehavens. Meer en meer verschuift de focus echter van tonnage naar toegevoegde waarde. Hoeveel BV Nederland overhoudt aan het vervoeren van bepaalde goederen is daarom interessant. In dat kader is projectlading erg belangrijk. Met de energietransitie is de groei daarvan voor de komende jaren verzekerd. Zo behoren de onderdelen voor windmolens tot projectlading.

  De Project Cargo Summit bestaat uit een tweedaagse conferentie en beurs met toonaangevende spelers binnen de projectladingmarkt. De organisatie verwacht circa duizend gasten. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops, een haventour, bedrijfsbezoeken en een netwerkdiner. De conferentie wordt afgetrapt door Allard Castelein, CEO van Havenbedrijf Rotterdam.

  Kijk voor meer informatie op www.projectcargosummit.com.

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -