- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsEOC verhuist expertise naar Zwijndrecht

EOC verhuist expertise naar Zwijndrecht

- Advertentie -

Delen

Kortere lijnen, besparing van kosten en vooral alle kennis en services voor de leden onder één dak. Dat zijn de voordelen die EOC beoogt door de expertiseactiviteiten te verhuizen van Hardinxveld naar Zwijndrecht. Daar had EOC al een kantoor, aan de Scheepmakerij 340.

EOC-directeur Ton van Dongen.
EOC-directeur Ton van Dongen.

Directeur Ton van Dongen legt uit: “Door ook onze expertiseactiviteiten onder te brengen in Zwijndrecht, is het voor onze leden en verzekerden mogelijk om tijdens een bezoek aan ons kantoor alle disciplines te raadplegen”, vertelt hij. “Er ontstaat een kenniscentrum. We zijn daarmee uniek in de binnenvaartverzekeringsmarkt.”

Het werken vanuit twee gelijkwaardige vestigingen, in Zwijndrecht en Meppel, leidt volgens Van Dongen ook tot efficiëntievoordelen. “Wij werken als onderlinge verzekeraar met geld van onze leden en zijn er dus verantwoordelijk voor dat hun geld zo goed mogelijk geïnvesteerd wordt. De afgelopen maanden is daarom onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van een verhuizing van de vestiging Hardinxveld naar Zwijndrecht.”

 

Geen drempel

De uitslag van het onderzoek was duidelijk: bijhuren van de begane grond in hetzelfde pand waar EOC al gevestigd is in Zwijndrecht, is de beste optie. Van Dongen: “De begane grond is goed zichtbaar vanaf de weg en er is aanloop van scheepseigenaren vanwege de vestiging van maritieme bedrijven in de omgeving. Op de begane grond worden Assumair, de afdeling Advies & Verkoop en de buitendienst beroepsvaart gevestigd.”

Hij vervolgt: “Een bijkomend voordeel van de vestiging op de begane grond is dat hier (potentiële) leden en verzekerden gemakkelijk ons kantoor kunnen bezoeken. Er is geen drempel om bij EOC binnen te stappen en we zijn nog beter zichtbaar.”
Op de huidige vierde verdieping van het pand worden de schadeafdeling, expertise en preventie gevestigd. Van Dongen: “Deze afdelingen werken veel met elkaar samen. Daarnaast creëren we een ruimte waar presentaties en bijeenkomsten voor ledengroepen georganiseerd kunnen worden en deze ruimtes kunnen bovendien als vergaderruimte gebruikt worden.”

 

foto: EOC had al een kantoor aan de Scheepmakerij in Zwijndrecht. (foto Funda in Business)

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -