- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsEnquête over voorzieningen voor scheepvaart in Drechtsteden

Enquête over voorzieningen voor scheepvaart in Drechtsteden

- Advertentie -

Delen

In opdracht van Smart Delta Drechtsteden voert Panteia een onderzoek uit naar de voorzieningen voor de binnenvaart en recreatievaart in de delnemende gemeenten. Onderdeel daarvan is een enquête onder gebruikers: wat vinden zij van de kwantiteit en kwaliteit.

Smart Delta Drechtsteden bestaat uit de gemeenten Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht en Alblasserdam. Zij vinden een passende maritieme infrastructuur en bijbehorende voorzieningen belangrijk. Zoals afmeerplaatsen, bunkervoorzieningen, laadinfrastructuur, auto-afzetplaatsen, watertappunten en huishoudelijk afvalpunten.

Onderzoek

Daarom is opdracht gegeven tot het onderzoek naar de huidige infrastructuur en het functioneren ervan. Ook wordt een eerste scan gedaan naar mogelijkheden voor verbeteringen.

“Dit onderzoek is echter nadrukkelijk geen directe aanleiding om te handelen voor Smart Delta Drechtsteden”, tempert Panteia te hoge verwachtingen. “Uiteindelijk vormt het onderzoek een bouwsteen voor een regionale visie op de infrastructuur voor vaarweggebruikers: bunkervoorzieningen, laadinfrastructuur en auto-afzetplaatsen.”

Binnenvaart en recreatievaart

De enquête is bedoeld om input te krijgen vanuit de gebruikers: de binnenvaart en de recreatievaart. Er zijn aparte enquêtes voor de twee doelgroepen:

Wie de enquête op een telefoon op tablet invult, kan het beeldscherm het beste kantelen. Dan zijn alle antwoordmogelijkheden in beeld.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -