- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsEGS wordt Hutchison Ports Europe Intermodal

EGS wordt Hutchison Ports Europe Intermodal

- Advertentie -

Delen

European Gateway Services (EGS), de intermodale transportoperator van Hutchison Ports ECT Rotterdam, heeft een nieuwe naam: Hutchison Ports Europe Intermodal. Die maakt beter duidelijk welke activiteiten het bedrijfsonderdeel uitvoert.

“Tevens wordt benadrukt dat Hutchison Ports Europe Intermodal onderdeel vormt van een geïntegreerd aanbod van port-to-door-services van Hutchison Ports ECT Rotterdam”, aldus het bedrijf.

Eigen binnenvaartverbindingen

Hutchison Ports Europe Intermodal (HPEI) biedt dezelfde dienstverlening als voorheen EGS met als kern de eigen binnenvaart- en spoorverbindingen. “HPEI staat daarmee voor duurzaam en efficiënt intermodaal vervoer binnen een netwerk van deepsea terminals in Rotterdam en Antwerpen en meerdere inland terminals, waaronder in München, Neurenberg en Regenburg, in verschillende landen.”

Het bedrijf biedt ook aanvullende diensten zoals first and last mile trucking, douanediensten en track & trace.

Synergievoordelen

Met de deepsea-activiteiten in Rotterdam, de eigen inland terminals in Venlo, Duisburg en Willebroek en HPEI als intermodale operator biedt ECT klanten een geïntegreerd pakket aan diensten dat synergievoordelen oplevert. Via het online platform MyTerminal hebben verladers actuele informatie over de status van hun container, het zee- en binnenvaartschip of trein.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -