- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsEerste editie van 'Bereikbaar Zeeland' is verschenen

Eerste editie van ‘Bereikbaar Zeeland’ is verschenen

- Advertentie -

Delen

Rijkswaterstaat brengt mensen via het magazine Bereikbaar Zeeland vier keer per jaar op de hoogte wat ze doen, waarom ze dat doen en wat dit betekent voor de scheepvaart, weggebruikers en andere belanghebbenden. Alle verhalen en video’s van Bereikbaar Zeeland zijn online te lezen.
In de eerste editie vertelt Rijkswaterstaat onder andere wat er is gedaan aan de problemen die waterrecreanten in 2019 ondervonden en gaat de vaarwegbeheerder in op het belang van goede vaarroutes. Ook wordt uitgelegd wat er gebeurt bij het Krammersluizencomplex.

Interessante verhalen

“We zetten ook uiteen hoe Rijkswaterstaat slim samenwerkt met partners als waterschap Scheldestromen en laten we zien dat een goed functionerende Oosterscheldekering lang niet zo vanzelfsprekend is als we na ruim 30 jaar wellicht denken. Kortom: het is een magazine boordevol interessante, handige en praktische verhalen”, aldus Rijkswaterstaat.
Bij het aanmelden voor de nieuwsbrief Bereikbaar Zeeland, worden lezers automatisch op de hoogte gesteld van de volgende edities. Het magazine wordt dan per mail opgestuurd. De projectpagina Samen werken aan een bereikbaar Zeeland geeft een overzicht van alle projecten en de voorlopige planning.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -