Een regenboog van duizend vlaggen

0

Benny Kerkhof en Joyce Bosman, sa,men met bruidsmeisje Jasmijn Steneker,. (foto Johan de Witte)

Wie dachten met Joyce Bosman in het huwelijk te kunnen treden, hebben hun kansen verspeeld. Op 1 juni trad zij in het huwelijk met Benny Kerkhof. Ze zag er schitterend uit en de bruidegom straalde in zijn mooie pak.

De zon veegt haar licht over de Oude Maas en kleurt een regenboog van duizend vlaggen op de Millennium’s en het mts Christoffel. De blauwe hemel beloofde een schitterende dag waarop Joyce Bosman en Benny Kerkhof de belangrijkste ‘charter’ van hun leven tekenden. Dat gebeurde in het Kijfhoekkerkje.
Bijgestaan door ceremoniedame Patricia Buitendijk en toegeschoten hulp om averij aan tule en kant te voorkomen verscheen Joyce gracieus en zichtbaar gelukkig in de entree van het kvb Millennium. De bruidegom schoot onmiddellijk ‘langszij’ om zijn bruid aan de wal te loodsen. "Ze is mooi, spontaan en lief”, liet hij familie en vrienden weten. De roots van Joyce liggen op kvb Millennium en die van Benny op mts Christoffel, schepen die voor deze gelegenheid afmeerden aan de Zwijndrechtse kade.

(JOHAN DE WITTE)

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.