- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDonatieschip op veiling, opbrengst voor KNRM

Donatieschip op veiling, opbrengst voor KNRM

- Advertentie -

Delen

De KNRM ontving onlangs een schip als donatie. Deze Nautilus, een Banjer 37, wordt geveild en de opbrengst gaat naar de reddingsmaatschappij, zoals de schenker wenste. Bootveiling verzorgt de verkoop.

 Om een groot (internationaal) bereik te halen zal de boot meedraaien in de oktoberveiling van Bootveiling, waarin naast zeilboten en motorboten toevallig ook een originele, nieuwe reddingsboot van het merk Harding aan de orde komt. Die heeft overigens niets met de KNRM te maken.

Ondersteuning

“De KNRM is geheel afhankelijk is van donaties”, vertelt veilingmeester Bolweg. “De vrijwillige redders staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en onder alle (weers)omstandigheden klaar voor mensen in nood.  Door mee te doen aan de veiling ondersteunt de koper direct het goede werk van de KNRM omdat de gehele opbrengst ten goede komt aan de KNRM. Bootveiling.com weet als geen ander het belang van de Redders van de Zee en daarom verzorgen wij deze veiling belangeloos.”

(foto Bootveiling.com)

Kijkdag

Het schip is te bekijken op de reddingspost van Den Helder. Zaterdag 29 oktober is daar van 10.00 tot 12.00 uur een kijkdag. Aanmelden is noodzakelijk op de website van bootveiling.com.

Bolweg verwacht dat er zowel voor de Banjer als de overige boten veel belangstelling is.  Omdat de vaartuigen heel specifiek zijn, adviseert hij naar de kijkdag te komen. “Dat is altijd leuk en je kopers krijgen een goed zicht op de boot en de staat van onderhoud.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -