- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMelding over 'dobberende boot’ (update)

Melding over ‘dobberende boot’ (update)

- Advertentie -

Delen

“Vannacht omstreeks 05:15 kregen we de melding in Breukelen dat er een boot van 20 meter zou dobberen op het kanaal. Ter plaatse troffen we een iets groter maatje boot aan”, schreven agenten van de politie Stichtse Vecht 15 juli op Instagram.

Ze waren poolshoogte gaan nemen bij het Amsterdam-Rijnkanaal omdat daar ‘een boot’ zou drijven. Het ging om een motorschip; de Franse buurman bleek zonder de eigenaren te informeren los te hebben gemaakt en te zijn vertrokken.

De eigenaren van het schip hadden de avond ervoor opzij vastgemaakt. Met de bemanning van het Franse schip konden ze geen contact krijgen. Ze wisten dus ook niet of en hoe laat de buurman weg zou gaan.

’s Nachts heeft hij niets laten merken. Hij heeft het touw aan dek gegooid, is er tussenuit gevaren en vertrokken. Een voorbijganger heeft het drijvende schip opgemerkt en de politie gewaarschuwd. Vervolgens belde verkeerspost Wijk bij Duurstede de eigenaren van het losgegooide schip om hen te waarschuwen. Toen zij in de stuurhut stonden en het schip weer afmeerden, arriveerde de politie.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -